Soms loont het om heerlijk uit te pakken, te knallen met kleur maar ook een shoot klein houden en je op laten gaan in de droom kan een prachtig resultaat opleveren.

Vroeger schoot ik al de rolletjes vol en toen later de eerste digitale camera kwam, kon ik me helemaal uitleven. Een stoere locatie zoeken of een prachtige sprookjesjurk in elkaar knutselen. Met een groep vaste modellen op pad of nieuwe gezichten voor de camera. Oud of jong, binnen of buiten. Ik hou van de tegenstellingen en het scala aan mogelijkheden die je in fotografie tegenkomt. Door de jaren heen heb ik daar steeds meer in gevonden wat bij mij past.

Soms durven, soms dromen!

“Hanneke deed me erg op mijn gemak voelen. Ik hoopte op twee mooie foto’s maar uiteindelijk waren het er veel meer. Erg fijne sfeer en een fijn persoon om mee samen te werken.”

“De foto’s van onze trouwdag stralen uit hoe we ons die dag voelden maar nog meer wie we in het dagelijks leven ook zijn. Wij voelden ons zeer op ons gemak bij Hanneke. Ze heeft een goed oog op de karakters van de mensen waarmee ze werkt en het bewustzijn daarvan straalt uit op de foto’s die ze maakt.”